Over ons

About Us

Allow your passion to become your purpose,

and it will one day become your profession!

Het idee om iets in dansschoenen te gaan doen is ontstaan vanuit onze passie voor het dansen. Een 20-tal jaar geleden zijn wij begonnen met de klassieke standaard en latin dansen, om dan een 5-tal jaar geleden ons helemaal te verliezen in de salsa, bachata en kizomba.

De Corona-pandemie heeft voor ons dan heel wat mogelijkheden en ruimte geboden om dit project, waar ik al zo lang van droomde, te realiseren.

Uit eigen ervaring weten we dat het moeilijk is om een goede, kwaliteitsvolle dansschoen te vinden. Daarom zijn wij samen met enkele partners op zoek gegaan naar een dansschoen waarvan we  onder de indruk waren van het design en prijs/kwaliteitsverhouding. Deze partner is gekend op wereldniveau en behaalde een ISO 9001 kwaliteitscertificaat. Samen hebben we het merk Dance and Shine® ontwikkeld. De collectie is met de hand gemaakt met een sterk gevoel voor verfijning, met de hoogste kwaliteit materialen en een uitstekend draagcomfort en stabiliteit.

Daarnaast leveren wij ook andere merken Salsa & Latin/Ballroom dansschoenen. Zoals het premium merk Rummos vanuit Portugal met tal van bijzondere en opvallende designsen de gekende Duitse Werner Kern, Anna Kern en Nueva Epoca.

Een mooie afbeelding zegt niet veel over het draagcomfort, support en pasvorm van een goede dansschoen en is erg afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Daarom bieden wij naast het online bestellen óók de mogelijkheid (op afspraak) om bij ons dansschoenen te komen passen. In een huiselijke sfeer kan u rustig en vrijblijvend rondkijken en alles passen wat wij in uw maat beschikbaar hebben. Wij zorgen steeds voor een ruime voorraad, met keuze uit meer dan 50 paar schoenen.

Er zijn ook heel wat mogelijkheden om uw dansschoen ‘speciaal’ te maken en te personaliseren. Wij helpen u daar graag bij!

Wij nemen graag de tijd voor u, omdat wij het belangrijk vinden dat u blij en tevreden bent met uw aankoop.

* NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

Levertijden voor de schoenen die we niet in stock hebben, kunnen per merk en/of type van elkaar variëren. Alles is op bestelling beschikbaar. We proberen altijd de kortst mogelijke levertijden te hanteren en de dansschoenen zo snel mogelijk in huis of bij u thuis te krijgen.

Wij hopen snel van u te horen of u te zien!

Wij wensen dan ook iedereen heel veel dansplezier!